Toetjes

Tiramisu met perzik en Licor 43

Tiramisu met perzik en Licor 43

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Serves: 4

Ingredients

  • 250 gram mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 3 el suiker
  • 6 el Licor 43
  • 3 perziken (vers of uit blik)
  • 8 kaneel langetjes (koekjes)

Instructions

1

Klop de mascarpone samen met slagroom en suiker lobbig. Voeg 2 eetlepels Licor 43 toe en klop door.

2

Snijd de perziken in stukjes.

3

Giet in een brede lage kom 4 el Licor 43.

4

Begin met het opbouwen van de tiramisu door er eerst een laagje mascarpone slagroommengsel erin te scheppen. Doop dan de koekjes in de Licor 43 en leg deze erop. Schep hierop wat stukjes perzik. Verdeel hierover weer een laagje mascarpone. Doop de koekjes weer in de Licor 43 en leg deze erop. Schep hierop het laatste laagje mascarpone en schep hierop nog wat stukjes perzik. Zet voor minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.

Vind ons op facebook

You Might Also Like