Twee zussen met dezelfde passie, bakken en koken. We vinden het heerlijk om samen te koken en te bakken. Naast dat we het van het eten genieten, vinden we het ook altijd erg gezellig om dit samen te doen. Nadat Nicole tijdens haar fotografie opleiding had ontdekt dat ze het geweldig vond om eten te fotograferen, was het idee voor zoete zusjes geboren. 

Wie zijn we verder, we zijn Nicole 36 jaar  en Simone 32 jaar. We wonen in Doetinchem. We houden van wandelen en we doen dit dan ook een paar keer per week. Verder is Nicole een trotse moeder van Melle en Tirza en houdt ze van fotograferen. Simone heeft nog een passie en dat zijn paarden.

Waarom een blog…… om jullie te inspireren met lekkere recepten. We houden ervan om verschillende smaken bij elkaar te proberen. Zijn we gespecialiseerd op een gebied? Nee, we houden van zoveel dingen dat we ons niet willen toeleggen op één bepaald gebied. Wij houden van lekkere zoetigheden, wereldgerechten, high tea’s, lazy sunday, brunches etcetera. We hopen dat jullie veel bak- en kookplezier beleven aan onze recepten.

Lieve groetjes,

Nicole & Simone