Pasen/ Toetjes

Witte chocoladeroom trifle met Advocaat, pure chocolade en bokkenpootjes

Witte chocoladeroom trifle met Advocaat, pure chocolade en bokkenpootjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 100 gram witte chocolade
  • 150 ml slagroom
  • 200 gram mascarpone
  • 2 plakken cake
  • 8 tl Amaretto
  • 8 el Advocaat
  • 4 bokkenpootjes
  • 2 blokjes pure chocolade

Instructions

1

Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat wat afkoelen.

2

Klop de slagroom lobbig samen met de mascarpone.

3

Meng de gesmolten witte chocolade met de mascarponeroom.

4

Verdeel over 4 glazen de cake. Besprenkel de cake per glas met 2 tl Amaretto.

5

Verdeel hierover de mascarponeroom (de helft).

6

Schep hierop per glas 1 eetlepel Advocaat.

7

Hak de bokkenpootjes in stukjes en verdeel over de 4 glazen.

8

Hierover verdeel je de rest van de overgebleven mascarponeroom. Schep hierop per glas een eetlepel Advocaat.

9

Hak de pure chocolade fijn en bestrooi hiermee de glaasjes. Zet in de koelkast voor minimaal 3 uur.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: