Toetjes

Speculaas tiramisu met peer

Speculaas tiramisu met peer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 125 mililiter slagroom
  • 50 gram poedersuiker
  • 125 gram speculaas
  • 225 gram mascarpone
  • 90 mililiter (appel) perensap
  • 2 kleine peren

Instructions

1

Klop de slagroom stijf met de poedersuiker.

2

Roer de mascarpone los met twee eetlepels (appel) perensap.

3

Meng de mascarpone met de slagroom.

4

Snijd de peer in stukjes en breek de speculaas in stukjes.

5

Start met het vullen van de glaasjes, begin met stukjes speculaas.

6

Giet er een theelepel (appel) perensap overheen.

7

Breng de volgende laag erop, 1 tot 2 eetlepels mascarpone mengsel.

8

Leg hier de stukjes peer overheen.

9

Start weer met de speculaas en herhaal stap 5 t/m 8 en doe dit 2 maal.

10

Zet het minimaal 2 uur in de koelkast om op te laten stijven.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply