Het beste van twee werelden
Het kiezen tussen cake en koekjes blijft moeilijk… Een week geleden bakten we de bokkenpootjescake en nu deze cake met stroopwafel en een monchoutopping. Kun je net zoals ons echt niet kiezen tussen een stroopwafel en cake dan hebben wij de oplossing đ
- Verwarm de oven voor op 175 graden. Klop de (op kamertemperatuur) roomboter samen met de suiker tot een romige massa. Voeg dan ÊÊn voor ÊÊn de eieren toe. Wacht met het toevoegen van het volgende ei totdat het toegevoegde ei helemaal is opgenomen. Voeg dan een snufje zout toe en het bakmeel. Klop nog even goed door. Vet het cakeblik in. Snijd 8 stroopwafels in stukjes. Bestrooi de stukjes met de bloem, dit zorgt ervoor dat de vulling niet naar beneden zakt. Spatel de stukjes stroopwafel voorzichtig door het cakebeslag. Giet het beslag in het cakeblik. Bak de cake in 50 tot 60 minuten gaar. Mocht de bovenkant te hard gaan dek de cake dan af met een stukje bakpapier. Stort de cake nadat je hem uit de oven hebt gehaald. Laat hem afkoelen. Klop voor de topping de monchou los met de mixer. Voeg dan de poedersuiker toe en klop nog even goed door. Als de cake is afgekoeld besmeer je bovenkant met de monchou. Snijd de overgebleven stroopwafel in stukjes en steek deze in de monchoutopping. Cake met stroopwafel en een topping van monchou
Ingredients
Instructions
No Comments