Zoeter Zoetst

Oreocake

Kun je net zoals wij niet zo goed kiezen… Wij hebben er voor gezorgd dat je niet hoeft te kiezen tussen Oreo en cake…

Oreocake

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ingredients

  • 200 gram suiker
  • 200 gram zelfrijzend bakmeel
  • 200 gram roomboter
  • 4 eieren
  • 200 gram Oreo koekjes.
  • 1 handje bloem

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 175 graden.

2

Vet het cakeblik in met boter en bestuif het blik met wat bloem.

3

Mix de boter (op kamertemperatuur) met de suiker en een snuf zout tot een romige massa.

4

Voeg één voor één de eieren toe. Voeg pas het volgende ei toe als de vorige is opgenomen.

5

Voeg het bakmeel toe en klop nog even kort door.

6

Snijd de Oreo koekjes in groven stukken en bestrooi ze met bloem. Dit zorgt ervoor dat de vulling in de cake niet naar beneden zakt.

7

Spatel de koekjes voorzichtig door het beslag.

8

Giet het beslag in de cakevorm en bak de cake 50 minuten in oven. Check of de cake gaar is door met een sateprikker erin te steken. Komt deze er schoon uit dan is de cake gaar.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply