Zoeter Zoetst

Stroopwafeltruffels met melkchocolade en witte chocolade

Stroopwafeltruffels met melkchocolade en witte chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 20

Ingredients

  • 250 gram stroopwafel
  • 100 gram monchou
  • 80 gram melkchocolade
  • 80 gram witte chocolade

Instructions

1

Maal 220 gram stroopwafels fijn.

2

Meng de stroopwafelkruimels in een kom met de monchou. Kneed tot een samenhangend deegje. Rol er met je handen 20 balletjes van. Zet een half uurtje (of langer) in de koelkast om op te stijven.

3

Hak de overgebleven 30 gram stroopwafels fijn.

4

Smelt de witte chocolade au bain-marie en haal hier 10 balletjes doorheen. Leg ze op een met bakpapier bekleed bord. Bestrooi met de helft van de fijngehakte stroopwafelstukjes.

5

Smelt de melkchocolade au bain-marie en haal hier de overgebleven balletjes doorheen. Leg ze op een met bakpapier bekleed bord. Bestrooi met de rest van de fijngehakte stroopwafelstukjes. Zet in de koelkast om de chocolade uit te laten harden. Bewaar ze ook in de koelkast.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: