Zoeter Zoetst

Perzik ricotta bladerdeegflapjes

Perzik ricotta bladerdeegflapje

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 100 gram ricotta
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 verse perziken
  • 40 gram blanke amandelen
  • 2 el suiker
  • 1 ei

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 220 graden.

2

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

3

Klop de ricotta los met 1 el suiker.

4

Verdeel de ricotta in het midden over de bladerdeegplakjes.

5

Snijd de perziken in halve schijfjes en leg ze op de ricotta.

6

Hak de amandelen fijn en verdeel ze over de bladerdeegplakjes.

7

Vouw de pakketjes dicht zoals op de foto (met twee punten naar elkaar toe).

8

Klop een eitje los en bestrijk de pakketjes ermee. Verdeel 1 el suiker over de bladerdeegpakketjes.

9

Bak ze in de oven voor 15 tot 18 minuten gaar.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: