Bekleed een springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de kruidnoten en smelt de roomboter. Meng deze met elkaar en schep op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel en zet in de koelkast voor minimaal een kwartier. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Laat wat afkoelen. Klop de slagroom stijf. Klop de monchou los. Meng de monchou met de slagroom en de gesmolten witte chocolade. Schep in de springvorm en zet in de koelkast voor minimaal 4 uur. We gaan nu de rood fruit compote maken. Hiervoor doe je het rood fruit in een pan met de citroensap en suiker in een pan. Breng aan de kook en laat op laag vuur 8 a 10 minuten koken. Maak ondertussen een maizenapapje. Meng de maizena met 3 el water. Voeg aan het rood fruit toe, roer goed door, breng aan de kook voor 1 minuut. Zet dan het vuur uit. Laat de compote afkoelen en verdeel dan over de taart (na het opstijven van de taart). Witte chocolade cheesecake met kruidnoten en rood fruit
Ingredients
Instructions
Nieuwsberichten/ Sinterklaas
Witte chocolade cheesecake met kruidnoten en rood fruit
1
2
3
4
5
6
7
8