Verkruimel de speculaasjes. Meng ze met de monchou en de Licor 43. Proef na 3 eetlepels Licor 43 of je nog een eetlepel Licor 43 wil toevoegen. Kneed dan met je handen tot een bal. Vorm hier dan ongeveer 25 balletjes van en laat ze opstijven in de koelkast voor 2 uur. Verkruimel het amandelschaafsel. Smelt de chocolade au bain-marie. Start met de smaak naar keuze. Haal daardoor de balletjes, leg de truffels op bakpapier en bestrooi ze met wat amandelschaafsel. Je kunt met elke soort chocolade er ongeveer 8 a 9 maken. Herhaal dit tot je alle balletjes door de chocolade heb gehaald en bestrooid hebt met amandelschaafsel. Zet de speculaastruffels met Licor 43 een uurtje of 2 in de koelkast zodat de chocolade weer hard kan worden. Licor 43 truffels met speculaas en chocolade
Ingredients
Instructions
Sinterklaas/ Zoeter Zoetst
Licor 43 truffels met speculaas en chocolade
1
2
3
4
Witte chocolade cheesecake met kruidnoten en rood fruit
Kruidnoten tiramisu met chocolademelk en truffelkruidnoten