Diner

Spaghetti met rode pestosaus

Spaghetti met rode pestosaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 3,33 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 400 gram Italiaanse roerbakgroenten
  • 250 gram champignons
  • 185 gram rode pesto
  • 70 gram tomatenpuree
  • 250 ml kookroom
  • 320-400 gram spaghetti
  • Parmezaanse kaas om erbij te serveren

Instructions

1

Breng een pan met water aan de kook. Kook de spaghetti zolang als aangegeven op de verpakking.

2

Snijd de champignons in plakjes. Bak de Italiaanse roerbakgroenten en champignons in wat olie in 6 minuten. Voeg dan de tomatenpuree toe en bak 2 minuutjes mee.

3

Roer de pesto erdoor en bak 2 minuten mee. Voeg de kookroom toe en verwarm al roerend.

4

Giet de spaghetti af. Serveer de spaghetti met de rode pestosaus en Parmezaanse kaas.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: