Diner

Orzo met spinazie, ricotta, Parmezaanse kaas en een gekookt eitje

Orzo met spinazie, ricotta, Parmezaanse kaas en een gekookt eitje

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 270 gram orzo
  • 500 gram spinazie uit de diepvries
  • 250 gram ricotta
  • 60 gram Parmezaanse kaas
  • 4 eieren
  • 1 groentebouillonblokje

Instructions

1

Doe de bevroren spinazie in een pan. Laat op laag vuur ontdooien.

2

Breng een pan met water aan de kook. Als het water kookt kook je de eitjes 6 minuten.

3

Voeg aan de spinazie 750 ml water toe. Verkruimel het bouillonblokje erboven. Breng dit aan de kook. Voeg dan de orzo toe en kook de orzo volgens de bereidingstijd op de verpakking.

4

Roer de ricotta en Parmezaanse kaas erdoor. Breng op smaak met zout en peper en serveer met het gekookte eitje.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: