Toetjes

Roze koekentoetje met witte chocolade en framboos

Roze koekentoetje met framboos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 150 ml slagroom
  • 150 gram mascarpone
  • 2 el suiker
  • 2 blokjes witte chocolade
  • 8 frambozen
  • 3 kleine roze koeken

Instructions

1

Klop de slagroom samen met de mascarpone en suiker lobbig.

2

Hak de witte chocolade fijn.

3

Hak de roze koeken in stukjes. Verdeel 1/3 van de koekstukjes over de glaasjes.

4

Verdeel de helft van de mascarponeroom over de glazen.

5

Verdeel hierover de helft van de overgebleven roze koekenstukjes en de witte chocolade.

6

Hak frambozen fijn en verdeel hierover.

7

Schep hierop de mascarponeroom en verdeel de roze koekenstukjes erover.

8

Je kunt de toetjes in de koelkast op laten stijven maar dit is niet noodzakelijk.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: