Kerst/ Toetjes

Ijstaart met bosvruchtenijs, witte chocolade, cake en Oreo

Ijstaart met bosvruchtenijs, witte chocolade, cake en Oreo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 2 dikke plakken cake
  • 750 ml yoghurt ijs met bosvruchten
  • 160 gram witte chocolade framboos cheesecake (AH)
  • 4 Oreo Snowy koekjes (Oreo koekjes met een witte chocoladelaag eromheen)
  • Kerststervorm (wij kochten deze bij de Xenos)

Instructions

1

Laat het ijs in een kwartier tot half uur ontdooien.

2

Snijd ondertussen de cake in blokjes, de Oreo koekjes in stukjes en hak de helft van het chocolade grof. De andere helft gebruik je om de ijstaart te decoreren.

3

Doe wat folie in de vorm.

4

Schep een laagje ijs in de vorm. Hierop komt de helft van de cake, helft van de chocolade en de helft van de Oreo koekjes.

5

Schep hierop weer een laagje ijs. Verdeel de rest van de cake, chocolade en Oreo koekjes erover. Schep hierop de rest van het ijs en zet in de diepvries tot gebruik.

6

Hak de overgebleven chocolade grof en bestrooi de ijsster ermee.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply