Lazy Sunday/ Ontbijt en lunch

Truffel naanbrood met champignons

Truffel naanbrood met champignons

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4 stuks

Ingredients

  • 4 mini naanbroden
  • 2 flinke el crème fraîche
  • 4 tl truffeltapenade
  • 200 gram champignons
  • 1/2 rode ui
  • handje Parmezaanse kaas

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

2

Snijd de champignons in plakjes. Bak de champignons 5 minuten.

3

Meng de crème fraîche met de truffeltapenade. Bestrijk hiermee de naanbroden.

4

Snijd de 1/2 rode ui in dunne halve ringen.

5

Beleg de naanbroden met champignons en rode ui en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

6

Bak de naanbroden in 5 minuten gaar.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: