Diner

Plaattaart met creme fraîche, rode ui en geitenkaas

Makkelijke maaltijd, snel klaar maar wel lekker… Wat wil je nog meer?

Plaattaart met creme fraîche, rode ui en geitenkaas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 3 a 4

Ingredients

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 2 rode uien
  • 120 gram creme fraîche
  • 100 gram zachte geitenkaas

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Rol het bladerdeeg uit, prik er met een vork een aantal gaatjes in en bestrijk met de creme fraîche. Breng op smaak met zout en peper.

3

Snijd de uien in halve ringen. Verdeel uienringen over de plaattaart.

4

Verkruimel de geitenkaas over de taart. Bak de plaattaart in 20 minuten gaar.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply