Bekleed een springvorm van 24 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Leg de gelatineblaadjes in koud water. Verkruimel de bastognekoekjes en smelt de roomboter. Meng de boter met koekkruimels en schep dit op de bodem van de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van de lepel. Zet de springvorm minimaal 15 minuten in de koelkast. Klop de slagroom stijf. Verwarm de passievruchten in een pannetje. Zodra deze warm zijn knijp je de gelatine uit en roer je dit door de passievruchten. Meng de slagroom met de kwark, suiker en passievruchten. Spatel goed door elkaar. Giet het mengsel in de springvorm en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Passievruchten kwarktaart met bastogne
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Passievruchten kwarktaart met bastogne
1
2
3
4
5
6
7
Pulled chicken met nacho's en gesmolten Cheddar
Tropische kaiserschmarrn met room, mango en witte chocolade