Ontbijt en lunch

Tropische kaiserschmarrn met room, mango en witte chocolade

Tropische kaiserschmarrn met room, mango en witte chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 2

Ingredients

  • 2 eieren
  • 30 gram suiker en 1 el suiker voor de room
  • 100 ml volle melk
  • 50 gram bloem
  • 50 gram mascarpone
  • 50 ml slagroom
  • 200 gram mangoblokjes
  • 3 blokjes witte chocolade

Instructions

1

Splits de eieren.

2

We gaan eerst de room maken. Klop hiervoor de mascarpone, de slagroom en 1 el suiker lobbig.

3

Hak de witte chocolade fijn.

4

Nu gaan we het beslag maken voor de pannenkoekenreepjes. Klop de eidooiers samen met de suiker (30 gram) romig en wit.

5

Voeg dan de melk, bloem en een snuf zout toe. Klop eventjes door.

6

Klop de eiwitten in een schone kom stijf.

7

Spatel de eiwitten door het eimelkmengsel.

8

Smelt een klontje boter in de pan.

9

Giet het beslag in de pan. Bak op laag vuur 3 minuten. Draai dan om. Snijd de pannenkoek in reepjes en bak nog 3 minuten.

10

Serveer de kaiserschmarnn met het room, de mango en de witte chocolade.

Vind ons op facebook

You Might Also Like