Diner

Nachoschotel

Nachoschotel

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 rode paprika
  • 1 blik mais
  • 1 blik zwarte bonen
  • 1 blik kidneybonen
  • 1 seasoning mix taco
  • 150 gram nachochips
  • 100 gram geraspte cheddar
  • (optioneel) 1 rode ui
  • Crème fraîche om erbij te serveren

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een ovenschaal in met boter.

2

Snijd de paprika in stukjes.

3

Laat de mais, kidneybonen en zwarte bonen uitlekken in een vergiet.

4

Bak de paprika in wat olie 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes en seasoning mix tacokruiden toe. Bak eventjes mee.

5

Roer de zwarte bonen, kidneybonen en mais erdoor. Verwarm dit nog een minuut of 5.

6

Schep het bonenmengsel in de ovenschaal. Snijd de rode ui in ringen. Verdeel de nachochips en rode ui over de bonen en bestrooi met de geraspte cheddar. Bak in de oven voor ongeveer 10-15 minuten.

7

Serveer de nachoschotel met crème fraîche.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: