Sinterklaas

Sinterklaas cheesecake met truffelkruidnoten

Sinterklaas cheesecake met truffelkruidnoten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 4,10 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 180 gram kruidnoten
  • 75 gram boter
  • 300 ml slagroom
  • 1 zakje klopfix
  • 300 gram monchou
  • 2 el suiker
  • 200 gram truffelkruidnoten

Instructions

1

Bekleed de bodem van een springvorm van 18 cm met bakpapier.

2

Verkruimel de gewone kruidnoten en smelt de roomboter. Meng de gesmolten roomboter met de kruidnotenkruimels. Schep op de bodem van de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet in de koelkast voor minimaal 15 minuten.

3

Klop de slagroom samen met de klopfix stijf.

4

Klop de monchou los met de suiker.

5

Hak de helft van de truffelkruidnoten grof.

6

Meng de monchou samen met de slagroom. Spatel de grof gehakte truffelkruidnoten erdoor. Schep het monchoumengsel in de springvorm en zet voor minimaal 4 uur in de koelkast.

7

Hak de overgebleven truffelkruidnoten grof en verdeel over de taart.

Vind ons op facebook

You Might Also Like