Snijd de mango in stukjes en laat de mango in een schaaltje marineren met 2 eetlepels Licor 43 voor minimaal 4 uur maar een nachtje mag ook. Verwarm de oven voor op 160 graden. Laat de mango uitlekken in een vergiet. Dep dan de mango zo droog mogelijk met wat keukenpapier. Meng de mango met 1 el bloem. Vet een cakeblik van 30 cm in met boter en bestuif met wat bloem. Klop de suiker romig met de roomboter. Doe dit minimaal 5 minuten. Voeg één voor één de eieren toe. Voeg het volgende ei pas weer toe als het vorige ei helemaal is opgenomen. Voeg een snuf zout toe en klop dit even door. Spatel het zelfrijzend bakmeel en de mangostukjes door het beslag. Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake in 50 tot 60 minuten gaar. Check met een sateprikker of de cake gaar is. Komt de sateprikker er droog uit dan is de cake gaar. Laat de cake afkoelen. We gaan nu het glazuur maken. Meng hiervoor 3 el Licor met 100 gram poedersuiker. Giet dit over de cake en laat wat harder worden. Licor 43 cake met mango
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Licor 43 cake met mango
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10