Zoeter Zoetst

Truffels van roze koeken en chocolade

Truffels van roze koeken en chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 18 stuks

Ingredients

  • 3 roze koeken
  • 60 gram roomkaas
  • 60 gram witte chocolade
  • 60 gram melkchocolade

Instructions

1

Verkruimel de roze koeken. Meng de koekkruimels met de roomkaas.

2

Rol hier met je handen 18 balletjes van.

3

Zet ze in de koelkast om even op te stijven.

4

Smelt 50 gram van de witte chocolade au bain-marie. Hak 1 blokje van de melkchocolade fijn. Rol de helft van de balletjes door de gesmolten witte chocolade en bestrooi ze met de fijngehakte melkchocolade. Laat ze opstijven in de koelkast.

5

Smelt dan overgebleven melkchocolade au bain-marie. Hak de overgebleven witte chocolade fijn. Haal de rest van de roze koekentruffels door de gesmolten melkchocolade en bestrooi ze met de fijngehakte witte chocolade. Laat opstijven in de koelkast.

Vind ons op facebook

You Might Also Like