Pasen/ Zoeter Zoetst

Advocaattaart met witte chocolade en bastogne

Advocaattaart met witte chocolade en bastogne

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,10 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 140 gram bastogne
  • 55 gram roomboter
  • 300 ml slagroom
  • 300 gram Monchou
  • 90 gram witte chocolade
  • 8 el Advocaat
  • Paaseitjes om taart mee te versieren

Instructions

1

Bekleed een springvorm van 18 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter.

2

Verkruimel de bastognekoekjes en smelt de roomboter. Meng de roomboter met de koekkruimels. Schep in de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet minimaal 15 minuten in de koelkast.

3

Smelt de witte chocolade au bain-marie.

4

Klop de slagroom stijf.

5

Klop de monchou los.

6

Meng de monchou met de slagroom.

7

Verdeel het mengsel over twee kommen.

8

Meng het monchoumengsel in de ene kom met de gesmolten witte chocolade. Het monchoumengsel in de andere kom meng je met 6 el Advocaat.

9

Schep het monchoumengsel met de Advocaat in de springvorm. Verdeel hierover het witte chocolade monchoumengsel.

10

Zet minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven.

11

Versier het taart nog met 2 eetlepels Advocaat en wat paaseitjes.

Vind ons op facebook

You Might Also Like