Bekleed een springvorm van 18 cm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter. Verkruimel de bastognekoekjes en smelt de roomboter. Meng de roomboter met de koekkruimels. Schep in de springvorm en druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet minimaal 15 minuten in de koelkast. Smelt de witte chocolade au bain-marie. Klop de slagroom stijf. Klop de monchou los. Meng de monchou met de slagroom. Verdeel het mengsel over twee kommen. Meng het monchoumengsel in de ene kom met de gesmolten witte chocolade. Het monchoumengsel in de andere kom meng je met 6 el Advocaat. Schep het monchoumengsel met de Advocaat in de springvorm. Verdeel hierover het witte chocolade monchoumengsel. Zet minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven. Versier het taart nog met 2 eetlepels Advocaat en wat paaseitjes. Advocaattaart met witte chocolade en bastogne
Ingredients
Instructions
Pasen/ Zoeter Zoetst
Advocaattaart met witte chocolade en bastogne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11