Foe yong hai
Ingredients
- 200 gram mie
- 450 gram bamigroenten
- 200 gram taugé
- 250 gram champignons
- 400 ml frito
- 5 el gembersiroop
- 4 el zoete chilisaus
- 2 el azijn
- 1 el maïzena
- 8 eieren
Instructions
Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook. Kook de mie volgens de bereidingstijd op de verpakking.
Snijd de champignons in plakjes. Bak de champignons samen met de bamigroenten. Bak op het laatst de taugé even mee.
Meng de groenten en champignons met de mie. Houd dit warm.
Doe in een pan de frito. Voeg de gembersiroop, chilisaus en azijn toe. Breng zachtjes aan de kook. Maak vast een maïzenapapje door de maizena te mengen met 2 el water. Voeg dit al roerend toe aan de foe yong hai saus. Laat nog twee minuten zachtjes doorkoken.
Klop de eieren los, voeg zout en peper toe en bak er 4 omeletten van.
Serveer de omelet met hierin de bami en verdeel de saus erover.