Diner

Foe yong hai

Foe yong hai

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 200 gram mie
  • 450 gram bamigroenten
  • 200 gram taugé
  • 250 gram champignons
  • 400 ml frito
  • 5 el gembersiroop
  • 4 el zoete chilisaus
  • 2 el azijn
  • 1 el maïzena
  • 8 eieren

Instructions

1

Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook. Kook de mie volgens de bereidingstijd op de verpakking.

2

Snijd de champignons in plakjes. Bak de champignons samen met de bamigroenten. Bak op het laatst de taugé even mee.

3

Meng de groenten en champignons met de mie. Houd dit warm.

4

Doe in een pan de frito. Voeg de gembersiroop, chilisaus en azijn toe. Breng zachtjes aan de kook. Maak vast een maïzenapapje door de maizena te mengen met 2 el water. Voeg dit al roerend toe aan de foe yong hai saus. Laat nog twee minuten zachtjes doorkoken.

5

Klop de eieren los, voeg zout en peper toe en bak er 4 omeletten van.

6

Serveer de omelet met hierin de bami en verdeel de saus erover.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: