Zoeter Zoetst

Cheesecake met Tony’s pecan kokoschocolade met gekarameliseerde pecannoten

Cheesecake met Tony's pecan kokoschocolade met gekarameliseerde pecannoten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Ingredients

  • 150 gram kokosbiscuitjes
  • 70 gram roomboter
  • 180 gram Tony's pecan kokos chocolade
  • 250 ml slagroom
  • 200 gram roomkaas
  • 1 zakje klopfix
  • 5 eetlepels kokosrasp
  • 200 gram pecannoten
  • 3 eetlepels ahornsiroop
  • 80 gram suiker

Instructions

1

Bekleed de springvorm met bakpapier en vet de zijkanten in met boter.

2

Smelt de roomboter en verkruimel de kokosbiscuitjes.

3

Meng deze met elkaar en schep in de springvorm. Druk goed aan met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koelkast.

4

Smelt de Tony's pecan kokos chocolade au bain-marie. Laat een beetje afkoelen.

5

Klop de slagroom stijf met de suiker en de klopfix.

6

Klop de roomkaas los.

7

Meng met een spatel de slagroom, roomkaas, gesmolten chocolade en kokosrasp door elkaar.

8

Schep de vulling op de bodem en zet de taart voor minimaal 4 uur terug in de koelkast.

9

Voor het serveren rooster je de pecannoten 3 minuten in een droge koekenpan. Voeg dan de ahornsiroop toe en bak de noten nog 1 minuut. Laat wat afkoelen en schep dan de pecannoten op de taart.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply