Zoeter Zoetst

Plaattaart met mascarponeroom en stoofpeertjes

Plaattaart met mascarponeroom en stoofpeertjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 250 gram mascarpone
  • 100 ml slagroom
  • 2 el suiker
  • 400 gram stoofperen
  • 2 el amandelschaafsel

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Prik er met een vork gaatjes in.

2

Bak het bladerdeeg in 20 minuten goudbruin. Laat afkoelen.

3

Snijd de stoofpeertjes in stukjes.

4

Klop de slagroom samen met de mascarpone lobbig. Voeg de suiker toe en klop nog even door.

5

Verdeel de mascarponeroom over het bladerdeeg. Verdeel hierover de stukjes stoofpeer. Bestrooi de plaattaart met amandelschaafsel.

Vind ons op facebook

You Might Also Like