Diner

Pappardelle met spinaziepesto en ricotta

Pappardelle met spinaziepesto en ricotta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 250 gram verse pappardelle
  • 100 gram parmezaanse kaas en wat extra om het gerecht mee te bestrooien
  • 150 gram spinazie
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gram pijnboompitten en wat extra om het gerecht mee te bestrooien
  • 2 el olijfolie
  • 4 el ricotta

Instructions

1

Zet een pan water op het vuur en breng aan de kook.

2

Ondertussen gaan we de spinaziepesto maken. Hak hiervoor de knoflook fijn. Stop de spinazie, knoflook, parmezaanse kaas, pijnboompitten en olijfolie in de keukenmachine en maal dit tot een pesto. Breng op smaak met zout en peper.

3

Kook ondertussen de pappardelle gaar.

4

Serveer de pappardelle met de spinaziepesto en de ricotta (ongeveer twee eetlepels per portie). Bestrooi met wat parmezaanse kaas en pijnboompitten.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply