Zoeter Zoetst

Boterkoek met mango en witte chocolade

Boterkoek met mango en witte chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 12 tot 16 stuks

Ingredients

  • 220 gram roomboter
  • 270 gram bloem
  • 200 gram witte basterdsuiker
  • 2 eieren
  • 1 el vanille extract
  • 120 gram mango
  • 80 gram witte chocolade

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Bekleed een bakvorm van 18 bij 24 cm met bakpapier.

3

Snijd de mango in stukjes en dep droog met keukenpapier. Hak de witte chocolade in stukjes.

4

Klop de roomboter samen met de witte basterdsuiker luchtig.

5

Voeg het vanille extract, 1 ei en een snuf zout toe. Klop nog even door.

6

Spatel de bloem samen met de stukjes mango en witte chocolade erdoor. Schep het beslag in de bakvorm.

7

Klop het andere eitje los. Bestrijk de boterkoek met het losgeklopte eitje. Maak er met een mes diagonale strepen in.

8

Bak de boterkoek in. 25 tot 30 minuten gaar. Laat goed afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Vind ons op facebook

You Might Also Like