Toetjes

Koffiemousse met Bastogne en witte chocolade

Koffiemousse met Bastogne en witte chocolade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 125 ml slagroom
  • 100 gram ricotta
  • 1 el suiker
  • 1 espressostick (stick espressopoeder)
  • 2 Bastognekoekjes
  • 2 blokjes witte chocolade

Instructions

1

Klop de ricotta samen met de slagroom lobbig. Klop dan de suiker en de espressopoeder erdoor.

2

Verkruimel in elk glas een Bastognekoekje.

3

Schep de koffiemousse in de glaasjes.

4

Hak de witte chocolade fijn en verdeel over de glazen. Laat de toetjes even opstijven in de koelkast voor ongeveer 1 tot 2 uurtjes. Langer mag ook.

Vind ons op facebook

You Might Also Like