Verwarm de oven voor op 160 graden. Bekleed een bakvorm van 20 bij 20 cm met bakpapier. Smelt de roomboter samen met de witte chocolade op laag vuur. Blijf goed roeren. Klop de eieren met de lichtbruine basterdsuiker en een snuf zout romig. Rasp de schil van de limoen. Voeg de gesmolten chocolade toe aan de romig geklopte eieren. Klop kort door. Spatel de bloem. limoenrasp en pistachenoten door het mengsel. Schep in de bakvorm en bak de blondies in 35 minuten gaar. Laat de blondies afkoelen. Klop de slagroom samen met mascarpone lobbig. Voeg de Limoncello en suiker toe. Proef na het toevoegen van 3 eetlepels Limoncello of je de mousse zo lekker vindt of dat je nog een eetlepel Limoncello toevoegt. Schep de mousse op de blondie. Blondies met pistache en Limoncello mousse
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Blondies met pistache en Limoncello mousse
1
2
3
4
5
6
7
8