Zoeter Zoetst

Arretjescake

Arretjescake

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading...
Serves: 10

Ingredients

  • 150 gram boter
  • 200 gram bruine basterdsuiker
  • 200 gram biscuit (maria biscuitjes)
  • 60 gram cacao
  • 30 gram witte chocolade
  • 30 gram pure chocolade

Instructions

1

Bekleed het cakeblik met bakpapier.

2

Hak de chocolade in kleine stukjes en breek de koekjes in kleine stukjes.

3

Smelt de boter.

4

Doe de suiker met de cacao in een kom en voeg de gesmolten boter toe. Roer dit tot een egaal mengsel.

5

Meng vervolgens de koekjes en de chocolade toe en roer dit door elkaar heen.

6

Voeg het mengsel in het cakeblik en druk dit goed aan met een lepel.

7

Laat enkele uren opstijven in de koelkast.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply