Toetjes/ Zoeter Zoetst

Gevulde appel met amandelspijs, speculaas en fudge

Gevulde appel met amandelspijs, speculaas en fudge

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 4
Prep Time: 15 minuten Cooking Time: 20 minuten

Ingredients

  • 4 appels
  • 70 gram blanke amandelen
  • 1/4 ei
  • 1/4 tl citroensap
  • 20 gram suiker
  • 30 gram fudge
  • 20 gram speculaas

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg een bakpapiertje in een ovenschaal.

2

Haal uit elke appel met een appelboor het klokhuis.

3

Maal de amandelen fijn en meng deze met het ei, citroensap en suiker. Kneed even door.

4

Breek de speculaas in stukjes.

5

Hak de fudge in stukjes.

6

Meng de fudge en speculaasstukjes door het amandelspijs.

7

Schep dit mengsel in de appels.

8

Bak de gevulde appels in 20 minuten gaar. Serveer de appels warm. Je kan er een bolletje kaneelijs of vanilleijs bij serveren 🙂

Vind ons op facebook

You Might Also Like