Toetjes

Baileys trifle met brownie en chocolade hazelnoten

Baileys trifle met brownies en chocolade hazelnoten

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 125 ml slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 200 gram brownie
  • 10 el Baileys
  • 2 el suiker
  • 16 chocolade hazelnoten

Instructions

1

Klop de slagroom samen met de mascarpone lobbig. Meng met de Baileys en suiker. Klop eventjes door.

2

Verkruimel de helft van de brownie en verdeel dit over de 4 glazen.

3

Schep hierop de helft van de Baileysroom.

4

Verkruimel de overgebleven helft van de brownie en verdeel over de 4 glazen. Schep hierop de overgebleven Baileysroom. Hak de chocolade hazelnoten grof en verdeel over de glaasjes. Zet in de koelkast om op te stijven voor ongeveer 3 uur.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: