Toetjes

Speculoostoetje

Speculoostoetje

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 3,57 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 100 ml slagroom
  • 250 gram mascarpone
  • 6 el Speculoos spread
  • 8 Speculooskoekjes

Instructions

1

Klop de slagroom samen met mascarpone lobbig. Voeg 2 el Speculoos toe en klop nog eventjes door.

2

Verkruimel 4 Speculooskoekjes en verdeel over de 4 glazen.

3

Schep hierop de Speculoos mascarponeroom.

4

Verwarm de overgebleven 4 el Speculoos kort in een pannetje en verdeel over mascarponeroom. Zet de glaasjes minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven. Steek voor het serveren in elk glas nog een Speculooskoekje.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: