Diner

Spaghetti met champignonnenroomsaus

Spaghetti met champignonnenroomsaus

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 2 grote uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 800 gram champignons
  • 1 paddenstoelenbouillonblokje
  • 320-400 gram spaghetti (grote eters 400 gram)
  • 200 ml kookroom
  • 40 gram Grana Padano

Instructions

1

Breng een pan water aan de kook voor de spaghetti.

2

Hak de ui en knoflook fijn. Snijd champignons in plakjes.

3

Bak de ui en knoflook glazig. Voeg dan de champignons toe en bak een minuut of 8 mee. Kook ondertussen de spaghetti gaar.

4

Voeg de kookroom toe aan de champignons. Verkruimel het paddenstoelenbouillonblokje erboven. Laat een minuut of 4 a 5 op laag vuur wat inkoken. Breng op smaak met zout en peper.

5

Roer de Grana Padano en de spaghetti erdoor en serveer.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: