Toetjes

Mango panna cotta

Mango panna cotta

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,75 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 250 ml slagroom
  • 180 gram mango
  • 1 tl vanille extract
  • 1 1/2 blaadje gelatine
  • 35 gram suiker

Instructions

1

Week de gelatine 10 minuten in koud water.

2

Pureer 130 gram mango tot een puree met de staafmixer.

3

Breng de slagroom samen met de suiker en vanille extract aan de kook.

4

Knijp de gelatine uit. Roer door de warme slagroom.

5

Roer de mangopuree door de warme slagroom.

6

Giet de panna cotta in 2 glazen en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

7

Snijd de overgebleven mango in stukjes en verdeel over de panna cotta.

Vind ons op facebook

You Might Also Like