Spaghetti met champignonnenroomsaus
Ingredients
- 2 grote uien
- 2 teentjes knoflook
- 800 gram champignons
- 1 paddenstoelenbouillonblokje
- 320-400 gram spaghetti (grote eters 400 gram)
- 200 ml kookroom
- 40 gram Grana Padano
Instructions
1
Breng een pan water aan de kook voor de spaghetti.
2
Hak de ui en knoflook fijn. Snijd champignons in plakjes.
3
Bak de ui en knoflook glazig. Voeg dan de champignons toe en bak een minuut of 8 mee. Kook ondertussen de spaghetti gaar.
4
Voeg de kookroom toe aan de champignons. Verkruimel het paddenstoelenbouillonblokje erboven. Laat een minuut of 4 a 5 op laag vuur wat inkoken. Breng op smaak met zout en peper.
5
Roer de Grana Padano en de spaghetti erdoor en serveer.