Ontbijt en lunch

Romige eiersalade

Romige eiersalade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,50 out of 5)
Laden...

Ingredients

  • 4 eieren
  • 1 klein sjalotje
  • 4 cocktail augurkjes (kleine augurkjes)
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 2 tl mosterd
  • 2 tl kerrie
  • 1 eetlepel fijngesneden bieslook

Instructions

1

Kook de eieren in 10 minuten hard.

2

Snijd een klein sjalotje fijn. Snijd de augurkjes in kleine stukjes.

3

Laat de eieren afkoelen en pel ze daarna. Snijd het eiwit in stukjes. Prak het eigeel in een andere kom.

4

Voeg aan het geprakte eigeel de mayonaise, crème fraîche, mosterd en kerrie toe. Meng dit goed met elkaar.

5

In een andere kom voeg je het fijngesneden sjalotje, augurk en de eieren toe. Meng dit met het 'sausmengsel'. Breng op smaak met zout en peper.

6

Hak de bieslook fijn en bestrooi de eiersalade ermee.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply