Ontbijt en lunch

Broodje met romige champignons

Dit broodje gevuld met romige champignons is geschikt voor de lunch of als avondeten aangevuld met een lekkere salade.

Broodje met romige champignons

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Serves: 2

Ingredients

  • 1 teen knoflook
  • 1 ui
  • 175 gram kleine champignons
  • 3 el roomkaas met kruiden
  • 75 ml slagroom
  • 2 tl Italiaanse kruiden
  • 40 gram oude kaas
  • 2 broodjes
  • Zout en peper

Instructions

1

Snipper de ui en hak de knoflook fijn.

2

Bak de ui glazig en voeg dan de knoflook en champignons toe.

3

Bak de champignons ongeveer 6 minuten.

4

Voeg de kruiden toe, de slagroom en roomkaas. Breng op smaak met zout en peper.

5

Laat het wat inkoken tot de gewenste dikte. Voeg de oude kaas toe en roer goed door.

6

Snijd de bovenkant van de broodjes en hol het broodje wat uit. Schep het champignonnenmengsel in de broodjes.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply