Toetjes

Red velvet mousse met brownies

Red velvet mousse met brownies

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 125 gram roomkaas
  • 80 ml slagroom
  • 4 el Red velvet Baileys en 2 tl Red velvet Baileys
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 80 gram brownies
  • 2 blokjes witte chocolade

Instructions

1

Klop de roomkaas samem męt de slagroom lobbig.

2

Klop dan 4 el Red velvet Baileys en de vanillesuiker erdoor.

3

Verkruimel de brownies over twee glazen. Schep op de brownies 1 tl Red velvet Baileys per glas.

4

Schep de mousse in de glaasjes. Hak de witte chocolade fijn en verdeel over de mousse.

5

Zet in de koelkast om op stijven, minimaal 2 uur.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: