Diner

Groentesoep met pesto

Groentesoep met pesto

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,25 out of 5)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 150 gram prei
  • 100 gram wortel
  • 1 rode paprika
  • 2 bouillonblokjes groenten
  • 1 laurierblaadje
  • 50 gram vermicelli
  • 200 gram pesto

Instructions

1

Snijd de ui en knoflook fijn.

2

Snijd de prei, wortel en paprika in stukjes.

3

Fruit de ui en knoflook aan in wat olie.

4

Bak dan de wortels, paprika en prei mee voor ongeveer 5 minuten.

5

Voeg de bouillonblokjes toe en voeg 1200 ml water en het laurierblad aan toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten koken. Voeg dan de vermicelli toe en laat nog 8 minuten koken.

6

Roer de pesto erdoor, verwijder het laurierblaadje en breng op smaak met zout en peper.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: