Diner

Preistamppot met Old Amsterdam, kruidenroomkaas en spekjes

Preistamppot met Old Amsterdam, kruidenroomkaas en spekjes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 4

Ingredients

  • 1200 gram kruimige aardappelen
  • 2 dikke preien
  • 250 gram spekreepjes
  • 125 gram roomkaas met kruiden
  • 2 tl mosterd
  • 80 gram Old Amsterdam

Instructions

1

Schil de aardappelen en kook ze gaar in 20 minuten.

2

Snijd ondertussen de preien in dunne ringen.

3

Snijd de kaas in kleine blokjes.

4

Bak de spekjes. Bak aan het eind de prei even mee.

5

Stamp de aardappelen tot een puree met de roomkaas en de mosterd.

6

Roer de spekjes, blokjes kaas en prei erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker:

No Comments

Leave a Reply