Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat de plakjes bladerdeeg een klein beetje ontdooien (niet helemaal anders zijn ze lastiger te snijden). Klop een eitje los. Meng 100 gram pistachenoten met 40 gram suiker en de helft van het losgeklopte ei. Pureer dit met de staafmixer of in de keukenmachine tot een glad mengsel. Verdeel het mengsel over het midden van de 4 plakjes bladerdeeg. Hak de overgebleven pistachenoten grof en verdeel hiervan driekwart over het pistachemengsel. Snijd met een mes aan beide kanten van het mengsel een aantal keer het bladerdeeg in zodat er reepjes ontstaan. Deze reepjes vouw je in vlechtvorm over het mengsel heen. Bestrijk de broodjes met het ei en bestrooi ze met de grof gehakte pistachnootjes. Bak ze in de oven voor 15 minuten.Pistachebroodje
Ingredients
Instructions
Zoeter Zoetst
Pistachebroodje
1
2
3
4
5
6
7
8
9
No Comments