Diner

Pasta pesto met gebakken tomaatjes met Grana Padano

Pasta pesto met gebakken tomaatjes met Grana Padano

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 250 gram ravioli met kaas
  • 500 gram cherrytomaten
  • 2 el roomboter
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 5 el pesto
  • 3 el mascarpone
  • 40 gram Grana Padano
  • Parmezaanse kaassnippers
  • Pijnboompitjes

Instructions

1

Zet een pan water op het vuur.

2

Meng de pesto met de mascarpone.

3

Smelt de boter in een pan en bak hierin de tomaatjes samen met de Italiaanse kruiden ongeveer 5 tot 7 minuten.

4

Kook ondertussen de ravioli gaar.

5

Voeg aan het eind de Grana Padano toe aan de cherrytomaten.

6

Verdeel over twee borden de ravioli. Schep hierop de tomaatjes. Verdeel de pestosaus over de twee borden. Strooi er tot slot nog wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten over.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: