Kerst/ Lazy Sunday

Warme Camembert met bladerdeeg met vijgen en cranberry

Warme Camembert met bladerdeeg met vijgen en cranberry

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...

Ingredients

  • 1 Camembert in een doosje
  • 2 rollen vers bladerdeeg
  • 6 el mascarpone
  • 3 el vijgenjam
  • 3 el cranberrycompote
  • honing
  • 1 ei

Instructions

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier en zet hierop de Camembert. Snijd de Camembert in zowel horizontaal als verticaal en giet er wat honing over.

2

Meng de vijgenjam met 3 el mascarpone.

3

Meng in een andere kom 3 el mascarpone met de cranberrycompote.

4

Rol het bladerdeeg uit en snijd elk stuk in twee lange stukken.

5

Besmeer het midden van de lange stukken bladerdeeg met de vijgenjam met mascarpone. Doe dit ook met het andere stuk. Rol hem dicht en leg hem rondom de Camembert. Doe dit ook voor de andere twee stukken bladerdeeg met het cranberrymengsel.

6

Klop een eitje los en bestrijk het bladerdeeg hiermee.

7

Bak de Camembert en bladerdeeg af in de oven voor ongeveer 20 minuten.

Vind ons op facebook

You Might Also Like