Diner

Pokebowl met mango en srirachamayo

Pokebowl met mango en sriracha mayonaise

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Laden...
Serves: 2

Ingredients

  • 200 gram sushirijst
  • 3 el rijstazijn
  • 2 tl suiker
  • 1 grote mango of 2 kleine
  • 100 gram edamerbonen (bevroren)
  • 1/2 halve komkommer
  • 2 handjes cashewnoten
  • sriracha mayo

Instructions

1

Zet een pan met water op het vuur en breng het water aan de kook voor de edamerbonen.

2

Snijd de mango in stukjes.

3

Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange dunne plakken.

4

Kook de edamerbonen in 8 minuten gaar.

5

Kook de rijst volgens de bereidingstijd op de verpakking. Meng de rijstazijn met 2 tl suiker en een snuf zout. Roer door de sushirijst heen en laat even staan.

6

Maak twee kommetjes op door de sushirijst in het midden te scheppen. Eromheen verdeel je de mango, edamerbonen en komkommer. Hak de cashewnootjes grof en verdeel over de twee kommen. Verdeel erover naar smaak Sriracha mayo.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: