Week de gelatine 10 minuten in koud water. Schraap het vanillemerg uit het vanillestokje. Bewaar ook het stokje zelf. Breek de chocolade in stukjes en doe dit in een kom. Giet de slagroom in een pan. Voeg hieraan toe het vanillemerg en het vanillestokje. Breng de slagroom aan de kook. Verwijder het vanillestokje. Zet het vuur uit. Knijp de gelatineblaadjes uit en roer door de room. Giet de room over de witte chocolade en blijf roeren totdat de witte chocolade gesmolten is. Verdeel de panna cotta over 4 glaasjes. Zet dan in de koelkast voor minimaal 4 uur. Na twee uur is de panna cotta genoeg opgesteven om de saus van passievrucht erover heen te gieten. Verwarm de passievrucht samen met de suiker. Verdeel het dan over de glaasjes en laat het verder opstijven in de koelkast. Panna cotta met witte chocolade en passievrucht
Ingredients
Instructions
Toetjes
Panna cotta met witte chocolade en passievrucht
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10