Toetjes

Limoen cheesecake met bastogne in een glaasje

Limoen cheesecake met bastogne in een glaasje

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...
By Nicole Serves: 8

Een snelle cheesecake in een glaasje.

Ingredients

  • 250 mililiter mascarpone
  • 125 mililiter slagroom
  • 2 limoenen
  • 8 bastognekoekjes
  • 9 el gecondenseerde melk

Instructions

1

Was de limoenen.

2

Rasp de schil van de limoen.

3

Knijp de limoenen uit. Vang het sap op in een schaaltje.

4

Klop de slagroom stijf.

5

Klop de mascarpone in een andere kom los samen de gecondenseerde melk.

6

Meng dan de slagroom met de mascarpone en het limoensap. Meng dit met een spatel.

7

Verkruimel in elk glaasje ÊÊn bastognekoekje.

8

Schep hierop een laag van het mascarponeslagroommengsel. Bestrooi met de geraspte schil van de limoen.

9

Zet de glaasjes in de koelkast om op te stijven.

Vind ons op facebook

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply