Toetjes

Panna cotta met perzik

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Laden...
Serves: 6

Ingredients

  • 3 volle el witte basterdsuiker
  • 500 ml slagroom
  • 1 vanillestokje
  • 1 rijpe perzik
  • 3 blaadjes gelatine

Instructions

1

Week de gelatine minimaal 10 minuten in koud water.

2

Schraap het merg uit het vanillestokje.

3

Giet de slagroom in een pan samen met het vanillemerg en het vanillestokje. Voeg de suiker toe. Roer even goed door met de garde.

4

Breng aan de kook.

5

Zodra de slagroom kookt zet je het vuur uit. Haal het vanillestokje eruit. Knijp de gelatine uit en roer dit door de slagroom.

6

Giet de slagroom in 6 glaasjes en laat opstijven in de koelkast voor minimaal 4 uur.

7

Snijd de perzik in stukjes en verdeel over de glaasjes.

Vind ons op facebook

Ook erg lekker: